Bosland-family

Gedurende het hele weekend is er wel iets te doen op de evenementenweide.

Op vrijdagavond voorzien we voor onze deelnemers en volgers de mogelijkheid tot inschrijving voor BBQ of pastabuffet. Samen ervaringen delen op de vooravond van de Boslandtrail om er met goede moed in te vliegen de dag erna.

Op zaterdag hebben we om 11u. de start van de 100 km waarna het rustig blijft op de weide tot de late namiddag. Dan komen stilaan de deelnemers van de 50 km en hun supporters aandraven. We voorzien mogelijkheid tot inschrijving voor BBQ. Lokale muziekbandjes vrolijken de boel op en stipt om 22u. juichen we deze helden toe bij het vertrek.

Op zondag ben je met de gehele familie welkom voor een familiewandeling. Je kan kiezen tussen een stevige tocht van 25km of 12,5km of een meer relaxte wandeling van 5 kilometer.

Daarnaast maken we de weide klaar voor de aankomst van de eerste wandelaars van de 100km en 50km. We verwelkomen ze met luid applaus en maken ons klaar voor een kindvriendelijke zondagnamiddag waarin er veel entertainment zal zijn voor groot en klein. Om 15u. voorzien we een kleine prijsuitreiking en zwaaien we onze deelnemers uit met een leuke surprise.